Anbefaling: Billige plisségardiner med Gardinbussen

Anbefaling: Billige plisségardiner med Gardinbussen

Her på redaktionen har vi netop fået nye gardiner, og vi er så glade for dem, at vi tænker, at dagens indlæg skal handle om nye gardiner. Vi har nemlig, som mange andre danskere også har, fået øjnene op for Gardinbussen, som er en rullende gardinforretning, der kommer hjem til kunden med hele udvalget af gardiner – nemt ikke? Som et ekstra plus har Gardinbussen også prisgaranti, så du er sikker på at finde de billigste gardiner i deres udvalg. Læs med her og bliv klogere på vores oplevelse med Gardinbussen.

Kontor med moderne udtryk – Billige plisségardiner

Vores kontor havde i en længere periode haltet lidt på stil og design, og når vi nu er en redaktion, der skriver om boligindretning og livsstil, er det kun på sin plads, at vores kontor også udstråler det. Netop gardiner er en ret effektiv måde at friske et rum op – og give rummet et nyt udtryk, uden at det behøver at koste en formue. Vi fik besøg af Gardinbussen, hvor en meget dygtig og erfaren gardinkonsulent fremvist udvalget af forskellige gardinløsninger, farver og materialer.

Vores valg faldt på hvide plisségardiner, som både er en praktisk og elegant løsning. De giver rummet et enkelt udtryk go går ikke ind og forstyrrer eller dominerer i helhedsbilledet. Samtidig lader de i nedrullet funktion lyset komme ind, så kontoret ikke er henlagt i mørke, men i stedet giver et behageligt dagslys, der giver et godt arbejdsmiljø.

Billige plisségardiner – Skræddersyede gardiner, der passer 100%

Efter at valget faldt på plisségardiner gik konsulenten i gang med at måle alle vinduerne op, hvorefter produktionen kunne gå i gang. 10 dag efter vendte konsulenten tilbage for at montere gardinerne – de passede perfekt ind i kontoret.

Hvis du selv er på udkig efter billige plisségardiner, kan vi kun anbefale at bestille Gardinbussen til at komme på besøg!

Skriv et svar