Indretning

Hvordan vælger du den perfekte sofa?

En sofa er en stor investering. Derfor er det også vigtigt at være sikker i sin sag inden man hiver tegnebogen op af lommen. 

It ties the room together

Der er mange overvejelser du skal gøre dig inden du køber en
sofa:

1.     
Hvilken stil/funktion skal sofaen have?

2.     
Sidde/liggekomfort

3.     
Materiale- krav til bæredygtighed?

4.     
Farvekoordination

5.     
Prisbevidsthed

Stilistiske og funktionelle overvejelser

Der findes et utal af sofaer på det danske marked alene. Det er derfor en god idé at sonderer terrænet for forskellige modeller og sofatyper der trender for tiden. Pinterest er et godt værktøj til at søge inspiration, så fat din tablet og spring ud i det. Her kan du også gøre dig tanker om hvilken funktion og form du er ude efter: Hjørnesofa, topersoners sofa, hængesofa etc.

Komfort

Det næste du skal spørge dig selv om, er hvor vigtig siddekomfort er for dig? Skal det være en blød flydesofa, eller en formfast sofa med hård ryg? Når du har besluttet dig for dette, kan du hurtigt udelukke mange modeller, og er godt på vej til at vælge den perfekte sofa.

Materialekrav

Er materialet en faktor der er vigtigt for dig? Hvis du har mindre børn, eller husdyr, kan det være en klar fordel at vælge noget stof der kan skjule div. pletter og brugsspor. Du bør også overveje om en sofa med aftageligt betræk kunne være en god idé. Nogle stoftyper med uldblanding kan måske også virke irriterende på bar hud, så her skal du også overveje hvordan du bruger din sofa. Inden for de sidste par år, er der også kommet mere fokus på bæredygtige materialer, så her har du også mulighed for at gøre dig selv og miljøet en tjeneste hvis det vejer tungt på din vægtskål.

Farvevalg

Hvordan skal matcher en given sofa med selve rummet/lejligheden og dine øvrige møbler? Pas på med at have mere end 5 dominerende farver i et enkelt rum. Husk at tage højde for sofaens størrelse, da den kommer til at dominerer rummet med en meget kraftig farve.

Pris

Jeg anbefaler altid, at du beslutter dig for et maksimum beløb for den samlede udgift, de det er nemt at blive forført af dyre designermøbler. Husk! Prisen er altid til forhandling. Vær ikke bange for at kontakte forhandleren direkte og forhør dig om du kan få rabat på levering eller tilkøb.

Du er nu godt rustet til at investerer i den perfekte sofa Du ønskes alt held og lykke, og god jagt 😊

Lækre HÅG møbler

HÅG er et norsk mærke indenfor kontorstole. De har kæmpe fokus på at du sidder ergonomisk korrekt, og får en kontorstol i en utrolig kvalitet. Deres udvalg af stole er stort, hvilket gør at du med sikkerhed kan finde en stol, som passer til din stil. I dag har rigtig mange mennesker et stillesiddende job,…

Continue Reading Lækre HÅG møbler

Gardiner Skaber Hjem- En komplet guide til de perfekte gardiner

Når det værste flytterod har lagt sig, og de medbragte møbler begynder at finde på plads, er gardiner noget af det første som de fleste investerer i. Da de fleste mennesker prioriterer privatliv, og mørklægning af soveværelset, er der en generel tendens til impulskøb af midlertidige/billige gardiner-der ofte ender med at blive hængende i årevis.…

Continue Reading Gardiner Skaber Hjem- En komplet guide til de perfekte gardiner