Trygheden i en hjertestarter

Trygheden i en hjertestarter

Jeg har købt en hjertestarter hos Førstehjælp-shoppen.
Grunden til dette, var at jeg blev tilfældigt vidne til en hurtig hjertelungeredning.

På tur gennem Danmark, blev jeg vidne til hvor vigtig en hjertestarter kan være. Min familie og jeg var på tur fra Nordsjælland til vores sommerhus lidt uden for Aalborg. Vi kommer forbi en tankstation på vejen hvor vi skal have tanket bilen op, og lige have lidt proviant til børnene. Da vi forlader tankstationen og er ved at sætte børnene tilbage i bilen, lægger jeg mærke til nogle mennesker der er lidt urolige. Der står en lille flok af mennesker om en person der ligger ned. Inden jeg får set mig om, er der en der kommer løbende med en hjertestarter. Personen der ligger ned har fået hjertestop! Heldigvis er der en der har reageret hurtigt og hentet en hjertestarter. Hjerteløberen har haft førstehjælpskursus, og ved hvad der skal gøre, og inden vi får set os om, får han liv i personen der er faldet om.

Det i sig selv er jo en god historie, for personen reddede et liv. Men det gik også op for mig hvor vigtigt det er at kunne redde liv. Så da vi kom til vores sommerhus, gik jeg på nettet for at købe en hjertestarter. Samtidig fik jeg tilmeldt hele familien til førstehjælpskursus. Den service vi fik fra Førstehjælp-shoppen, var fantastisk, da jeg fik både råd og vejledning da jeg ringede til dem. Jeg endte med at købe en hjertestarter af modellen Lifetek AED7000, da den var forholdsvis billig og var shoppens anbefaling. Prisen på sådan en maskine ligger i skrivende stund på 5.500 kr. hvilket jeg synes er alle pengene værd hvis den en da redder et liv.

Foerstehjaelp-shoppen.dk er klart en anbefaling værdig og jeg føler mig lidt mere tryg, vel vidende at jeg og min familie nu er i stand til at yde førstehjælp.

Skriv et svar