Familieliv

Familieliv og husrenovation- Hvordan gør man?

Statistisk set, er det børnefamilier med mindre børn i husstanden, der udgør en stor procentdel af de samle huskøb- og salg i Danmark på årlig basis. Samtidig er det også årene hvor mange sætter gang i deres karriere, starter eget firma eller skifter job. Derfor vil det nok altid være med tungen lige i munden, og til tider med håret i postkassen, at man vælger at kaste sig ud i større renovationsprojekter inden for hjemmets fire vægge.

Hvordan for man familielivet til at gå op i en højere enhed med hjemmet som delvis byggeplads? Herpå findes der ingen enkle svar, og gode råd er ofte dyre. Børn er, og vil altid være, et kæmpe wildcard i enhver form for planlægning. Sådan er det bare!

Man kan i stedet tage sig forskellige forholdsregler, der gør det lidt lettere at navigerer rammerne for et givent renovationsprojekt.

1.      No Stress!

Det er som sagt nemt at blive stresset over deadlines, syge børn, og håndværkerregninger. Det svære er at lave et aktivt fravalg når det kommer til hamsterhjulets tyrani, og tage aktivitetsplanlægningen med et gran salt.

2.      Lad børnene være med (til en vis grad 😉

Du behøver ikke at tage forældre hatten af når du arbejdet i hjemmet. Prøv inden for rimelighedens grænser, at lade børnene få indblik i arbejdet. Det kan være mega hyggeligt med små hjælpere for begge parter- hvis du ikke lader dig slå ud af lidt ekstra rod og en lille forsinkelse.

3.      Sæt realistiske arbejdsmål

Tænk aktivt over hvordan du har tænkt dig at koordinerer din arbejdsindsats, og husk at sæt realistiske arbejdsmål. Lad ikke arbejdsopgaverne stige dig over hovedet og tage pippet fra dig. Husk også at tage højde for de uundgåelige forsinkelser i planlægningen.

Vi håber du/I vil kunne bruge disse tre gode råd med på vejen.

God arbejdslyst!

Untitled

Du kan få hjælp af de bedste i forhold til skilsmisseskøde. Jeg fik i hvert fald den bedste hjælp i forhold til vores skilsmisseskøde. Når man står i en situation hvor man skal til at skilles, så er der millioner af forskellige ting man skal have på plads. Der er selvfølgelig alt det praktiske som…

Continue Reading Untitled

Bedste Lokale Biludlejning!

Påsken er nu overstået, og hos os i familie Hansen, er en flytning nu også veloverstået med et par gode fridage, til at flytte i. Vi var heldigvis meget heldige med vejret, da vi denne gang selv have besluttet os for at skulle flytte det hele, dog lige med lidt hjælp fra min bror, hvor…

Continue Reading Bedste Lokale Biludlejning!

Trygheden i en hjertestarter

Jeg har købt en hjertestarter hos Førstehjælp-shoppen. Grunden til dette, var at jeg blev tilfældigt vidne til en hurtig hjertelungeredning. På tur gennem Danmark, blev jeg vidne til hvor vigtig en hjertestarter kan være. Min familie og jeg var på tur fra Nordsjælland til vores sommerhus lidt uden for Aalborg. Vi kommer forbi en tankstation…

Continue Reading Trygheden i en hjertestarter