Endelig tør vi tale om flydende seksualitet

Endelig tør vi tale om flydende seksualitet

Her på flyt-dig.dk kan vi godt lide at skubbe grænser, for i vores optik er der altid lærdom med i billedet, når vi bliver udfordret på vores meninger og holdninger. I dag har vi derfor inviteret en erfaren sexolog i København ind på bloggen for at høre nærmere om emnet. Vi skal også høre om, hvilke udfordringer mennesker møder, når de løfter sløret for deres flydende seksualitet.

Katrine Berling er uddannet sexolog i København, og har års erfaring med individuelle samtaler og parterapi. Derudover underviser hun i orgasmetræning, og holder løbende foredrag og workshops om alle emner inden for menneskets seksualitet.

Det er ikke farligt at føle sig frem

Ifølge sexolog i København, Katrine Berling, er det ikke blevet nemmere at være et seksuelt væsen. Moderne tider er selvfølgelig slået igennem, så nu om dage er det sjældent så grænseoverskridende at springe ud af skabet, som det tidligere var. Men begrebet ”at springe ud af skabet” siger desværre stadig noget om, hvordan såkaldte almindelige mennesker forholder sig til flydende seksualitet eller omtaler det at være homoseksuel, lesbisk eller biseksuel.

Gennem sit arbejde som sexolog i København, støder Katrine Berling i stigende grad på begrebet flydende seksualitet, når klienter booker tid til samtale hos hende. Dette begreb er nyt, men oplevelserne og følelserne som de pågældende mennesker fortæller om, er bestemt ikke nye. Lige så længe der har eksisteret mennesker, har disse forhold også eksisteret. Men man har aldrig talt om det før, man har lagt låg på, måske nedtonet eller undertrykt disse oplevelser og følelser – ganske givet for ikke at blive udskammet.

Men det er slut nu, og heldigvis for det. Som sexolog i København, Katrine Berling, fortæller, så er det kun naturligt, at vi åbner op for samtalen og anerkender, at mennesker kan have seksuelle præferencer til forskellige tider. Man behøver altså nødvendigvis ikke at være statisk heteroseksuel, homoseksuel, biseksuel gennem hele ens liv. Tider skifter – det gør mennesker også – ikke mindst når det gælder seksuel orientering.

Book en individuel samtale hos sexolog i København

Er du nysgerrig på din seksualitet eller har du behov for at vende andre aspekter af dit seksualliv, så tag kontakt til Katrine Berling for en individuel samtale. Søger du i stedet muligheden for parterapi, så kan du også booke parterapisamtaler hos den erfarne sexolog i København. Tag trygt kontakt til katrineberling.dk
Hun sidder klar til at tale med dig om det, der betyder noget for dig.

Skriv et svar