Med Let-Flyt er erhvervsflytning ingen sag

Med Let-Flyt er erhvervsflytning ingen sag

Som lille iværksætter er det nu rart at mærke, når man endelig når op i den liga, hvor man faktisk kan benytte sig af konceptet erhvervsflytning.
Det stadie var jeg nået, da jeg forleden skulle flytte min lille virksomhed ind til større lokaler i byen.

Jeg havde nemlig indgået en aftale med et kontorhotel – en af dem, som ligger på en af de pæne adresser i byen. De huser også ligesindede iværksættere, så jeg glædede mig selvfølgelig til min nye iværksættertilværelse i større og flottere lokaler. Og jeg glædede mig til muligheden for at sparre med de øvrige iværksættere i kontorkomplekset.

Let-Flyt gør erhvervsflytning nemt og billigt for dig

Jeg manglende bare lige at få en flytteaftale med et flyttefirma på plads, for jeg orkede simpelthen ikke at lave endnu en selvflytning, selv om der blot var tale om en erhvervsflytning. Men heldigvis havde jeg fået et tip fra en af de andre iværksættere, som tidligere havde benyttet Let-Flyt til sin erhvervsflytning, så dem ville jeg selvfølgelig prøve.

Selv om jeg var lidt sent ude, var det ikke et problem for Let-Flyt at klare endnu en erhvervsflytning den dag. De stillede straks med nye rene flyttekasser, og pakkende hele mit kontor ned i løbet af ingen tid. En lille time senere stod de på adressen, og hjalp også med at pakke ud. Det havde jeg ikke lige regnet med – selv for en erhvervsflytning – men jeg tog imod med kyshånd, for jeg var selvfølgelig kun interesseret i at blive installeret og komme i gang med det samme.

Aldrig har en erhvervsflytning været så let

Efter blot to timer sad jeg klar til at gå i gang med dagens opgaver.
Det kan jeg takke Let-Flyt for, for så hurtigt har jeg aldrig selv prøvet at klare en erhvervsflytning før, selv om man er mere fleksibel, når man flytter selv.
Men det gider jeg da ikke mere, når det er så nemt og bekvemt at købe en erhvervsflytning hos Let-Flyt.dk

Skriv et svar