International flytning- en sand kærlighedshistorie

International flytning- en sand kærlighedshistorie

Det var næsten som en romantisk komedie da Kasper mødte den svenske lingvistik studerende Gitte på en fredagsbar på Københavns Universitet Amager. Temaet var ”kom som din far”- bar og Kasper havde traditionen tro, sin fars gamle Kansas overalls på og en tommestok i baglommen. Kasper opdagede hurtigt Gitte, der heller ikke var til at overse iført lædervest, truckerbriller og blondt 80ér overskæg. De faldt hurtigt i snak og besluttede at ses igen. Aftenen efter tog Gitte og Kasper i biografen. De tog i Cinemateket og så den gamle kinesiske tegnefilm ”Abekongen” på det store lærred. Det var ret romantisk da Kasper under filmen tog Gitte i hånden. På bagerste række i salen og med hovederne fulde af kinesiske toner, kyssede Gitte Kasper for første gang. De gik inden filmen sluttede.

Gitte og Kasper blev forelskede og besluttede at flytte sammen efter de var færdige med specialet. Da Gitte var udvekslingsstuderende, havde hun lejet et lille værelse på Amager, så hun slap for at tage stilling til en international flytning af alle hendes møbler der stod opmagasineret hjemme hos hendes forældre. Kasper kom oprindeligt fra Nordsjælland, og under et besøg hos Kaspers forældre faldt de over et hyggeligt lille hus til salg i Helsinge ikke langt derfra.

Gitte var solgt. De besluttede straks at forfølge drømmen om et lille hus på landet. Gittes ting var stadig i Sverige. De overvejede derfor at trække på venner og familie for at få fragtet de mange ting til Danmark, men Gittes forældre kom dem i forkøbet og forærede dem en international flytning fra Danmarks flyttefirma. Verdens bedste indflyttergave! Gitte og Kasper sad en onsdag morgen i deres tomme lille hus på husets eneste gulvtæppe og drak en kop kaffe, da flyttebilen ankom. Hurtigt fandt møbler, kasser og lamper deres nye plads i det lille hus, og kun 30 minutter senere sad de igen alene i huset der nu var fyldt til randen.

Glade, overvældede og spændte gik de i gang med at pakke ud.

Her forlader vi det unge par, og ønsker dem tillykke med huset, kærligheden og en veloverstået flytning.

Skriv et svar