Tømrer i Farum blev min redning

Tømrer i Farum blev min redning

Halløj på bloggen!

Jeg vil straks åbne ballet med en anbefaling som jeg længe har haft lyst til at dele med det brede fællesskab.

Jeg sidder lige nu i min dejlige stue og nyder en kop varm te. Jeg kan næsten ikke forstå at det kun er et år siden jeg købte mit drømmehus. Den gang var det dog langt fra at ligne noget i nærheden af et drømmehus. At kalde huset for et håndværkertilbud ville faktisk være en ekstrem underdrivelse.

Mursten og tag var det eneste ved huset der ikke skulle udskiftes, eller igennem en omfattende renovering. Indvendigt var alt træværk helt eller delvis ødelagt. Den engang klassiske murermestervilla var rent ud sagt et bombet lokum. Beslutningen om at søge professionel hjælp og vejledning var ikke svær.

Jeg forhørte mig derfor i nabolaget om der var nogen der kunne anbefale en god tømrer i Farum og omegn. Således kom jeg i kontakt med Tømrermester Mogens V. Zeltner, der skulle vise sig at være min redningsmand.

Mogens gav mig med det samme ”rene ord for pengene”, og efter en hurtig-men grundig gennemgang af huset, kom han med forskellige bud på hvilke muligheder jeg havde for at gennemfører mine renoveringsdrømme. Jeg har stadig svært ved at begribe hvordan det lykkedes ham at udbedre skaderne på de høje paneler i spise- og dagligstuen. Det originale plankegulv kunne også reddes i store træk, og det lykkedes ham endda også at genetablerer noget af den ødelagte stuk i loftet.

Da jeg er en enlig førstegangskøber, var jeg naturligvis bange for at blive taget ved næsen af en utroværdig håndværker uden de nødvendige kvalifikationer. Jeg er ufattelig lykkelig for at have fundet den mest kompetente tømrer i Farum, og håber at nogen af jer derude kan bruge denne anbefaling.

Så hvis I står og skal bruge en dygtig tømrer i Farum og omegn, så tøv ikke med at give Mogens et kald.

I vil ikke fortryde det.

Skriv et svar