Parterapi i København

Parterapi i København

I dag skal vores indlæg handle om et emne, som de fleste er bange for at tale højt om, nemlig problemer eller udfordringer i parforholdet. Normalt handler vores blog jo om mange andre ting, men vi ved også, at der er mange par imellem vores læsere, og hvis vi kan gøre en forskel og hjælpe med at tage de første skridt, så gør vi gerne det. Det er helt normalt, at der fra tid til anden opstår konflikter i en relation – det oplever de fleste igennem et liv. Det er dog vigtigt at tage hånd om problemet og ikke ”gemme det væk”, da man risikerer at problemet vokser sig større og større.

Exam. Psykoterapeut Camilla Holck Olrik tilbyder personlig og skræddersyet
parterapi i København med udgangspunkt i netop jeres problemstillinger og udfordringer i parforholdet.

Genetablér tilliden i relationen – Parterapi i København

Hos Camilla Holk Olrik kan I være sikre på at blive mødt i øjenhøjde, hvor der i høj grad arbejdet med det mønster, der udspiller sig imellem jer. Her undersøges det, hvorvidt I er trygge i jeres forhold, eller om I automatisk – og ofte helt ubevidst – bygger en forsvarsmekanisme op, så I ikke får lyttet ordentligt til hinanden og misforståelser opstår. Manglende forståelse og lydhørhed skaber ofte diskussioner og mistillid.

I forløbet vil der arbejdes med at genetablere tilliden, så I som par igen tør at vise sårbarhed og være hinandens hjælp og støtte – præcis som man har brug for i et parforhold.

Tag et sundt valg omkring jeres relation

Med parterapi i København tager I et aktivt valg, og I viser hinanden, at I ønsker at arbejde med jeres relation – at tage aktiv hånd om de problematikker, I oplever i jeres parforhold.

Vi håber meget, at dette indlæg er til hjælp og inspiration – det er kun godt at tale åbent om de udfordringer man møder på sin vej. Se mere på kbh-psykoterapeut.dk

Skriv et svar