Du kan få hjælp af de bedste i forhold til skilsmisseskøde. Jeg fik i hvert fald den bedste hjælp i forhold til vores skilsmisseskøde. Når man står i en situation hvor man skal til at skilles, så er der millioner af forskellige ting man skal have på plads. Der er selvfølgelig alt det praktiske som skal være på plads, men så er der også alt det papir arbejde som der skal være styr på. Men nogle gange kan det godt være total uoverskueligt, da man har 3 børn med i bagagen. Men heldigvis, så blev processen meget lettere med skødecenteret.

Min eks mand og jeg kontaktede dem, efter anbefaling af en kollega. Hun havde nemlig fortalt at processen med dem var så easy, og de klarer det hele for en. Så det valgte vi at tro på.

Efter en gennemgang af vores papir samt en telefonisk snak med advokaten, så klarede de alt resten for os i forhold til vores skilsmisseskøde. Advokaten var meget hjælpsom og forklarede tingene til os, så vi også selv forstod det hele ( det kan nemlig være meget kompliceret alt det med skøde).

Så vores (eller i hvert fald mine) anbefalinger går til Skødecenteret, hvis i søger et firma som kan hjælpe her fra start til slut uden ekstra omkostninger. Så hvis du har for travlt med alle de andre praktiske ting, så kan du roligt overlade din sag hos Skødecenteret.

Skriv et svar