Bedste Lokale Biludlejning!

Bedste Lokale Biludlejning!

Påsken er nu overstået, og hos os i familie Hansen, er en flytning nu også veloverstået med et par gode fridage, til at flytte i.
Vi var heldigvis meget heldige med vejret, da vi denne gang selv have besluttet os for at skulle flytte det hele, dog lige med lidt hjælp fra min bror, hvor der stadig var taget højde for at holde afstand til hinanden.

Det hele startede faktisk sidste år, i efteråret 2019.
Min Kone og jeg var gået i gang med at kigge på nyt hus, da vi i familien med nu 4 børn, havde brug for et større hus, bilen blev udskiftet i vinters, så vi håbede kun på at finde huset hvor der var plads til hele vores store familie.

Vi var faktisk så heldige, at vi i samme by Rødovre hvor vi boede før, fandt et hus til indflytning starten af 2020, desværre gik købsaftalen i vasken, og vi ledte derfor videre i samme område.

Efter 1 måneds tid fandt vi så det helt rigtige hus i Hvidovre, kun få minutter i bil fra Rødovre, så det var faktisk helt perfekt, da både jeg og min er fra området, med mange barndomsminder hver sær.

Vi fik det nye hus start 2020 med indflytning her i April måned.
Vi havde som nævnt selv besluttet os for at flytte hele ”huset” denne gang med alt vi skulle have med til Hvidovre i vores nye store 3 etagers hus.

Da min bror tidligere havde god erfaring med den Lokale Biludlejning i Hvidovre –
Lokal-biludlejning.dk  var det derfor intet problem eller nogen større sag at finde et sted hvor vi kunne leje en flyttebil.

Lokal biludlejning havde flere forskellige typer at vælge imellem og så ikke mindst til super gode udlejningspriser. Vi fortryder derfor bestemt ikke at vi selv skulle flytte det hele, på den måde kunne det gå stille og roligt over hele påsken hvor der stadig var plads til hygge sammen i det gode vejr.

Skal du flytte så tag kontakt til Lokal-biludlejning.dk  – Nemmere bliver det ikke!

Skriv et svar