Er vores sommer aflyst?

Er vores sommer aflyst?

Ligesom så mange andre sidder i og venter spændt på hvad regeringen siger omkring sommerferien 2020. Vil vi kunne rejse ud af Danmark som vi planlagt eller vil grænserne og flytrafikken stadig være lukket. Vi bestilte vores sommerferie allerede i efteråret 2019 så vi havde ingen ide om at en så stor krise som corona krisen lå og lurede.

Selvfølgelig er det vigtigste at vi kommer igennem krisen bedst muligt. Vi overlever selvfølgelig uden vores sommerferie i udlandet men det er mere uvisheden der er svær.

Jeg har allerede kontaktet flypenge.dk og de gjorde mig opmærksom på at jeg ikke kan søge deres flyhjælp før vores fly officielt aflyst. Så nu er jeg i en venteposition men det har jeg det ikke nemt med.
Jeg er energisk og har frygter ikke problemer men har svært ved problemstillinger som jeg ikke selv kan løse. 


Puha det er svært 🙂 Men det må være endnu sværere for de familie der har syge familiemedlemmer. Så dem sender jeg positive tænker også håber jeg at der snart er gode nyheder. Vi savner vores familie og alle vores dejlige venner.

En sommer i Danmark er helt okay hvis bare vi kan have de mennesker vi holder af omkring os.

Vi ønsker alle vores læsere en god sommer 🙂 

Skriv et svar