Lækre HÅG møbler

Lækre HÅG møbler

HÅG er et norsk mærke indenfor kontorstole. De har kæmpe fokus på at du sidder ergonomisk korrekt, og får en kontorstol i en utrolig kvalitet. Deres udvalg af stole er stort, hvilket gør at du med sikkerhed kan finde en stol, som passer til din stil.

I dag har rigtig mange mennesker et stillesiddende job, hvilket betyder at en god stol er essentielt. Hvis du sidder forkert i 5-10 timer hver dag, så opstår der med sikkerhed en skade i din krop på et tidspunkt. Jeg har selv døjet længe med dårlig nakke, skuldrer og håndled. Alle klassiske skader indenfor stillesiddende arbejde. Jeg har derfor både gået til genoptræning og haft en ergoterapeut ude på mit arbejde, for at rette op på netop disse skader. Den ergoterapeut jeg havde på besøg, fortalte mig om HÅG-kontorstole, og deres fordelagtige løsning på netop mine problemer. Det havde selvfølgelig også noget med bordhøjde, tastatur og skærm at gøre, men stolen føltes for mig som det vigtigste element. Da jeg er selvstændig, måtte jeg selv investerer i denne stol, og tro mig, det var alle pengene værd!

HÅG er ikke billige stole, men man får hvad man betaler for. De har testet deres stole til et 12 tal, som gør at vi kan sidde perfekt, både med og uden skavanker. Jeg endte faktisk med at købe to forskellige stole, så jeg kan skifte imellem dem. Da det er sundt for kroppen, ikke at sidde på præcis samme måde hver dag. Jeg købte stolene, HÅG CAPISCO 8106 KONTORSTOL – XTREME STOF og Håg H09 Excellence 9321 Kontorstol – Vadal Uni stof.

Den første (CAPISCO), er nærmest allerede to stole i en, da du kan sidde normalt på den, og bagvendt på den. Begge måder er virkelig behagelige, og gode for kroppen. Dog kan man se lidt sjov ud, når man sidder bagvendt på stolen, men det tænker man ikke over efter 4 sekunder.

Den anden stol (Excelllence), er nok mere en klassisk kontorstol, men her får du virkelig noget for pengene. Man sidder som en konge på denne kontorstol, og jeg har efter mit køb, af begge stole, ikke haft problem med kroppen mere. Det skal selvfølgelig siges, at jeg også stadig laver træningsøvelser, men jeg har ikke længere ondt, hvilket jo er fantastisk.

Jeg købte mine stole hos HolmrisB8 shop, som har et stort udvalg af diverse brands og produkter. Da de har en femstjernet Trustpilot vurdering, stolede jeg på, at de var et sikkert valg at løbe med. Her fik jeg heldigvis ret. Derudover er der fri fragt og levering, og det er rart, når man som mig ikke selv har bil.

Du kan finde deres shop her.

Skriv et svar