Gardiner Skaber Hjem- En komplet guide til de perfekte gardiner

Gardiner Skaber Hjem- En komplet guide til de perfekte gardiner

gardiner til hjemmet

Når det værste flytterod har lagt sig, og de medbragte møbler begynder at finde på plads, er gardiner noget af det første som de fleste investerer i. Da de fleste mennesker prioriterer privatliv, og mørklægning af soveværelset, er der en generel tendens til impulskøb af midlertidige/billige gardiner-der ofte ender med at blive hængende i årevis.

Da vi flyttede ind i vores skønne hus, var vi fast besluttet på ikke at lave nogen halvdårlige løsninger fra starten.

Da vi bor langt ude på landet, var det helt oplagt at ringe til gardinbussen. Deres store udvalg og faglige ekspertise var meget betryggende. Efter en god snak om mine forskellige muligheder, besluttede vi os for nogle mørkegrønne velourgardiner (de trender meget på de sociale medier lige nu).

Et par dage senere kom gardinbussen retur med vores nye gardiner, der hurtigt blev skruet fast med etablerede hænder.

Jeg sidder nu i min skønne stue og nyder mine nye gardiner i fulde drag.

Hvis I ligeledes står og skal investere i nye gardiner, kan jeg varmt anbefale gardinbussen.dk

– Bedste service ever!

Her for I lige mit bud på, hvad du skal tage med i dine beregninger, når du skal købe nye gardiner.

Tre ting du skal overveje inden du skal vælge nye gardiner:

  1. Type

Hvilken slags gardiner skal det være? Rullegardiner, stofgardiner, persienner? Her må du vurdere hvilken løsning der taler til dig personligt. Mulighederne er mange.

  • Materialer og Kvalitet

Gardinernes kvalitet og materiale har meget stor betydning. F.eks. hvis gardinerne er meget tynde/gennemsigtige, er det måske ikke lige dem du skal bruge til dit sove- eller badeværelse. Hvis du vælger at investere i stofgardiner af enten bomuld eller viskose, anbefaler jeg altid at du vasker dem et par gange inden du sætter dem op, da de ofte vil krybe op til 20% i længden.

  • Rummets Funktion

Farve og stil afhænger i høj grad af rummets generelle funktion og stil. F.eks. vil det se mærkeligt ud at have velourgardiner i et køkken. Overvej hvordan farverne i rummet komplimenterer dit vinduesparti.

Held og lykke med dine nye gardiner 😊

Skriv et svar