Gulvafslibning på Frederiksberg- ingen dyr affære

Gulvafslibning på Frederiksberg- ingen dyr affære

Selvom man bor på Frederiksberg, er det bestemt ingen selvfølge, at man er ”ved muffen”. Selv bor jeg i en toværelses lejlighed, tæt på Lindevang station på Frederiksberg med min mand der læser Dansk på Københavns Universitet. Jeg er uddannet pædagog og arbejder i en institution ikke langt derfra. Som I nok kan forstå, så hænger pengene ikke ligefrem på træerne i vores lille hjem.

Derfor var det faktisk en svær beslutning for os, hvorvidt vi skulle bruge penge på at sætte vores lille lejlighed i stand. Tro mig, det er ikke fordi den ikke trænger til en gulvafslibning. Gulvene i stuen og køkkenet har for længst passeret deres storhedstid, og er nu beklædt med et utal af kludetæpper, for at forhindre splinter i fødderne dagen lang. Vi fandt, for en måned siden, ud af at jeg var blevet gravid. Big Suprise! – Vi skal have en lille dreng til marts, og vi er edderspændte og smaskforelskede😊

Derfor virkede det, som et oplagt tidspunkt at få fikset lejligheden op, og gøre klar til lillemandens ankomst.

Vi kontaktede derfor Viking Gulvservice, for et uforpligtende tilbud på en gulvafslibning på Frederiksberg. De kom hurtigt efter aftale, og var meget hjælpsomme til at guide os igennem processen, og besvarede desuden tålmodigt alle vores spørgsmål. De var også meget søde til at vejlede os ift. hvilken type gulvbehandling der egnede sig bedst til vores gulve, og ikke mindst praktisk nu hvor to snart bliver til tre😉 Vi blev faktisk overraskede da det kom til prisen, for jeg har altid troet at det ville koste en formue at få en lavet en gulafslibning på Frederiksberg, men beløbet virkede meget rimeligt, så vi skyndte os at sige ja tak.

Ugen efter kunne vi endelig nyde vores nye gulve, og begyndte straks at flytte nogle af børnemøblerne ind i lejligheden.

Jeg er meget glad for at vi besluttede at springe ud i en mindre boligrenovering, for nu er her meget dejligere at være.

Tusind tak til Viking Gulvservice for god service, og ikke mindst, mine skønne nye gulve.

Skriv et svar