Pladsmangel? Indret badeværelset med billigt puslebord

Pladsmangel? Indret badeværelset med billigt puslebord

billigt puslebord

At flytte fra et stort hus på Falster til en lille lejlighed på Vesterbro kan byde på mange udfordringer i forhold til pladsmangel. Læs her hvordan jeg fik mere plads, med et billigt puslebord på badeværelset.

Jeg er en lykkelig mor til en dejlig dreng på fem måneder. Han giver mit liv så meget glæde på daglig basis, at jeg næsten har glemt hvordan livet var, før han kom til verden.

Inden jeg gik på barsel, fik min afdeling besked på, at vi skulle flytte til København. Jeg var naturligvis lidt forbeholdende over for dette, da jeg netop havde overtaget huset året tidligere, og lige var kommet rigtigt på plads. Værst af alt, var nok alt det udstyr der følger med at have en baby. Jeg havde bestemt ikke sparret på indkøbene, og ejede langt mere end jeg nogensinde ville få brug for, ej at forglemme et (ikke) billigt puslebord, der fyldte et helt rum.

Hvordan for man så plads til at dette i en lejlighed?

Jeg var heldig at finde en lille treværelses lejlighed på Vesterbro, tæt på Enghave plads. Stuen var en god størrelse, men de to andre værelser, var udfordrede af skråvægge og skæve vinkler, som så mange gamle lejligheder i byen jo er. Badeværelset var til gengæld en fin størrelse (overraskende nok), så her besluttede jeg at lege lidt med indretningen.

Billigt puslebord fra babyshower blev min redning

Da jeg ikke havde lyst til at have puslebord i stuen, og ikke havde mulighed i soveværelserne pga. pladsmangel, var det mest oplagte valg at indrette badeværelset til pusleplads. Jeg var heldig at finde et billigt puslebord, lige i min smag på babyshower.dk. Det billige puslebord var ikke bare pænt med også megapraktisk, da det var væghængt, og derfor ikke fyldte specielt meget, når det ikke var slået ned. Takket være et billigt puslebord, har jeg nu mulighed for at indrette alle de andre værelser som det passer mig. Kun fantasien sætter grænser😊

Skriv et svar