Lån penge nu

Lån penge nu

Bonus lån på 10.000 – Kæresten havde styr på det
… og heldigvis for det. Som jeg tidligere har skrevet, så har pengene været lidt små på det seneste, da vi har brugt en del på gør-det-selv-projekter. F.eks. har vi måttet punge ud til en gulvafslibning, da vi på ingen måde skal have splinter i gulvet, når nu vi skal have en lille søn inden længe. Efter gør-det-selv-projekterne skulle vi så i gang med at køre i stilling til vugge, puslebord, barnevogn og så videre. Både min kæreste og jeg har en bæredygtig tankegang, og har intet problem med at købe brugte ting – men selv da var penge små. Idet skjulte optog min kæreste et lille lån hos Bonuslån, som reddede os ud af den midlertidige knibe.

Pludselig stod der en vugge på gulvet – Hjælp fra bonuslån
En dag da jeg kom hjem, stod der pludselig en vugge i soveværelset, puslebord var installeret på badeværelset og på altanen en brugt barnevogn. Kort og godt havde min kæreste skruet gør-det-selv-hænderne på den formiddag. ”Hvor har du fundet pengene til det?”, spurgte jeg ikke helt uden en anklagende tone. Han forklarede, at han blot havde lånt 10.000 til at hjælpe os ud af situationen nu og her, og det ikke ville koste os det store, når han nu fik sin løn. For ham handlede det om at have styr på forberedelserne til vores dreng. Og så smeltede mit lille hjerte jo. Jeg kastede mig om hans hals og kyssede ham.

Vores bonuslån var betalt tilbage i slutningen af måneden
I slutningen af måneden var vores Bonuslån betalt af. Baby kan i princippet komme til verden når som helst nu. Jeg har fundet nogle bamser og tæpper, som jeg har puttet ned i vuggen. Det hele bliver lidt mere virkeligt nu. Vi glæder os og føler forberedte. Bonuslån var absolut en hjælpende hånd i en trængende tid.


Skriv et svar