Er der nu noget i vejen med at komme fremad med stil?

Er der nu noget i vejen med at komme fremad med stil?

Har du nogensinde overvejet at prøve erhvervsleasing af bil? Det har jeg, og jeg har også prøvet det, og den service kommer jeg ikke til at give slip på foreløbig. Som selvstændig iværksætter er erhvervsleasing for mig faktisk ganske lige til, og det bedst af det hele er, at blot, fordi du har et grundlæggende behov for at komme rundt på fire gummihjul, så behøver du altså ikke at gå på kompromis med kvaliteten.

Sådan ser jeg i al fald på det. Derfor har jeg valgt jyske CORE Leasing som leverandør af mine biler på kontrakt gennem Erhvervsleasing.

Erhvervsleasing er alfa omega for bilglade iværksættere

Hvis du har en hengemt forkærlighed for lidt ekstravagante bilmærker, så går du overhovedet ikke forgæves hos CORE Leasing, som lever af at finde frem til lige præcis dén bil, som du gerne vil erhverve dig gennem deres erhvervsleasing. Og der er reelt set ingen grænser for, hvad de kan trylle frem.

Maserati, Ferrari, Porsche, Mercedes, BMW og Audi – ja, jeg nævner blot i flæng, og får allerede lyst til at udbygge min eksisterende vognpark, for hvem vil ikke gerne prøve at sidde bag rattet i en Maserati eller Ferrari eller måske en lille rød Corvette? Selv det bilmærke kan du finde i CORE Leasing bilpark – det ved jeg nemlig fra min nabo, som også benytter sig af erhvervsleasing gennem det jyske firma. Han har en fantastisk flot lille gul Corvette holdende i garagen, som han ofte bruger til de korte byture.

Vælg CORE Leasing – så er du virkelig godt kørende

Hos CORE Leasing er der frit valg på alle hylder. Du har endda mulighed for selv at finde frem til den ønskede bil gennem en eventuel tredjepart. Det er intet problem for CORE Leasing , og de påtager sig gerne at ordne al papirarbejdet efterfølgende.
Hos CORE Leasing har du tilmed mulighed for at finde bilen til din eller konens private bilkørsel. Leasingfirmaet tilbyder nemlig hele tre forskellige leasingmodeller: privatleasing, flexleasing og så erhvervsleasing.

Derfor er der ingen undskyldning for ikke at svinge vejen omkring CORE Leasing, når du nu alligevel befinder dig nord for København.
Forny din bilpark med spændende bilmærker gennem erhvervsleasing, og kom frem med manér.

Skriv et svar