Ringede til flyttefirma på amager da min mor flyttede ind

Ringede til flyttefirma på amager da min mor flyttede ind

Fagflyt er et flyttefirma på amager i københavn

Min mor var sidste år blevet enke, efter min far sidste år døde efter lang tids sygdom. Min mor har altid været en selvstændig kvinde der nemt kunne bone gulve i en håndevending og håndterer en slagboremaskine med den ene hånd på ryggen. Jeg har derfor aldrig været bekymret for hendes velbefindende før. Efter min fars død ændrede situationen sig lidt. Min mor begyndte at blive mere indadvendt. Hun gik ikke rigtigt ud, og så også sjældent sine venner. Jeg tror hun var ensom.

To år forinden havde var mig og Kasper flyttet sammen i vores drømmehjem. En dejlig murermestervilla på Amager. 2. salen havde Kasper tidligere brugt som kontorlokaler til virksomheden, men da det heldigvis gik den rigtige vej, havde han ringet til flyttefirma på amager, der havde hjulpet ham med at flytte i større lokaler i indre by.

Jeg besluttede mig derfor for at spørge Kasper om min mor kunne flytte ind hos os, selvom det nok ikke der drømmen for de fleste familier, at have svigermor boende under samme tag.

Jeg tog en aften mod til mig, og stillede Kasper det uundgåelige spørgsmål: ”Er det ok hvis min mor flytter ind?” Kasper smilede, kyssede mig, og så var sagen klar. Min mor var først imod det, under dække af falsk beskedenhed, men jeg fik hende hurtigt på andre tanker. ”Så kan du også hente Viggo fra skole mor”. ”Det vil være en kæmpe hjælp for os”

Således blev det besluttet at min mor skulle flytte ind to måneder senere. Jeg kontaktede derfor et velrenommeret flyttefirma på amager, som jeg vidste havde erfaring med at flytte antikke møbler, som min mor havde i overflod af.

Fagflyt.dk kom lørdag den 20/9 som lovet, og over den næste time, fik de flyttet alle min mors fine møbler op ad de stejle trapper på 2. sal.

Min mor var glad, og følte sig sikker på at hende fine ting og møbler var i gode hænder.

Jeg kan derfor varmt anbefale Fag Flyt flyttefirma, til dig selv eller din mor😉

Skriv et svar